«Терра Фуд» запустила малосерійне виробництво крафтових італійських сирів
Компанія «Терра Фуд» запустила виробництво двох видів сирів за італійською технологією – моцарела і буррата під ТМ Premialle.
Про це повідомили у компанії.
Унікальність новинок для українського ринку полягає в тому, що це малосерійне виробництво національним виробником із використанням ручної роботи, як у кращих крафтових сироварнях Італії.
Сири виготовляються за італійською рецептурою, за контроль якості відповідає італієць Роберто П’яцца, інженер із впровадження нової техніки і технологій.
Моцарела і буррата виробляються на Білоцерківському молочному комбінаті з молока екстраґатунку в стакані по 125 г. Для цього був запущений спеціальний цех молочних делікатесів.
«Це – крафтова концепція, яку запроваджує національний виробник, що своїм ім’ям гарантує якість і безпечність продукції, – зазначив генеральний директор «Терра Фуд» Фортунато Гуадалупі. – Наша мета – відкрити українцям справжній смак італійських моцарели і буррати у всіх їхніх напівтонах».
У найближчих планах «Терра Фуд» – розширення лінійки сирних делікатесів.
Як повідомлялося, за вісім місяців Україна імпортувала 33,2 тис. тонн сирів.
Нагадаємо, «Терра Фуд» розширила лінійку ТМ Premialle вершковим маслом.