Розморожувач молозива вдвічі швидше готує його до випоювання телятам
Випоювання телят молозивом у перші години життя без спеціального обладнання часто призводить до того, що тварини отримують або недостатню кількість молозива, або воно – неналежної якості.
Велику роль відіграє процес підготовки замороженого молозива до випоювання. Його потрібно розморозити в гранично щадному режимі, рівномірно, щоб не втратити життєво важливі й корисні мікроелементи. Та найважливіше – молозиво потрібно підготувати до випоювання якомога швидше.
З цим впорається розморожувач молозива, що рівномірно й акуратно готує молозиво до випоювання. Таке устаткування допоможе вдвічі зменшити час підготування молозива, що дозволить максимально витримати технологічну карту з випоювання телят у першу годину після народження.
Як повідомлялося, кокцидіоз становить найбільший ризик для молочних телят.