Тваринництво

Ризик зараження курей мікотоксинами можна тримати під контролем

Ризик зараження курей мікотоксинами можна тримати під контролем

Важливим аспектом вирощування племінної птиці є контроль контамінації кормів. Частиною цього процесу є контроль мікотоксинів.

Найкращий підхід до контролю ризиків мікотоксикозу передбачає впровадження комплексної стратегії, яка включає контроль зберігання сільськогосподарських культур і зерна, регулярний відбір проб і дослідження наявності мікотоксинів.

Результати аналізу мікотоксинів можуть бути використані для ухвалення рішень щодо рівня включення сировини та вибору продуктів із антимікотоксичною дією.

Такі продукти можуть запобігти проникненню мікотоксинів у кров та їхньому контакту зі шлунково-кишковим трактом.

Про те, як запобігти мікотоксикозу у птиці, можна буде дізнатися на Міжнародному практичному форумі Poultry Farming, який відбудеться 10-11 квітня у Львові.  

Детальніше читайте тут.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!