Тваринництво

Присутність української свинини в Сінгапурі як трамплін на ринки інших азійських країн

Вихід української свинини на ринок Сінгапуру стане іміджевим кроком.

На цьому наголосила президент Асоціації свинарів України Оксана Юрченко.

«Сінгапур – це трамплін для виходу на ринки інших азійських країн», – зазначила вона.

Після того, як Сінгапур дав добро на імпорт м’яса птиці з України, він зацікавився й нашою свининою, зауважила Оксана Юрченко.

Вона висловила сподівання, що до кінця цього року перемовини між компетентними органами України й Сінгапуру завершаться успішно, й вітчизняні виробники отримають вихід на новий ринок.

Загалом Сінгапур, за даними Оксани Юрченко, імпортує понад 100 тис. тонн свинини на рік.

Нагадаємо, за 10 місяців 2019 року Україна експортувала 1,79 тис. тонн свинини. Головними її покупцями були В’єтнам, ОАЕ й Гонконг.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!