Тваринництво
Головне:
Тваринництво

Промислова переробка свинини у І півріччі просіла на 3%

Поділитись:
Промислова переробка свинини у І півріччі просіла на 3%

У І півріччі 2018 року випуск охолодженої та мороженої свинини, а також солених, сушених чи копчених делікатесів з неї скоротився на  3% порівняно з аналогічним періодом минулого року – до 130,5 тис. тонн.

Про це повідомили в Асоціації свинарів України (АСУ) з посиланням на дані Держєавної служби статистики.

Упродовж аналізованого періоду скоротився випуск охолодженої свинини та її сушених, солених чи копчених свинячих частин.

Між тим виробництво мороженого м’яса в І півріччі дещо зросло – до 7,9 тис. тонн проти 7,4 тис. тонн за аналогічний період 2017 року. Зокрема, виробництво морожених окостів, лопаток та їх відрубів додало 28%.

«На морожені свинячі частини припадає лише 6% сукупного випуску переробленого м’яса свиней, тому на загальну ситуацію ця зміна майже не вплинула», – зауважили в АСУ.

AgroTimes

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!