Тваринництво

Impossible Foods представила рослинну свинину

Американська компанія Impossible Foods представила на виставці CES 2020 у Лас-Вегасі свій новий продукт – свинину на рослинній основі Impossible Pork.

Вона має структуру фаршу, і може використовуватися для виготовлення вареників, пельменів, ковбаси тощо. Під час виставки відбулася дегустація бутербродів і пельменів із Impossible Pork. Штучне м’ясо на вигляд і смак подібне до свинини, повідомляє CNET.

Як і в Impossible Burger, який компанія виробляє зі штучної яловичини, основним білком в Impossible Pork є соя. Соняшникова та кокосова олії виступають джерелами жиру. Серед інших інгредієнтів – в’яжучі й ароматизатори, включаючи гем, який, згідно з твердженнями Impossible Foods, є тією молекулою, яка надає яловичині знайомий м’ясний смак і запах при варінні.

Також із січня Impossible Foods співпрацюватиме з ресторанами Burger King, щоб випробувати круасан із рослинною свинячою ковбасою Impossible Croissan’wich.

Компанія ще не повідомила, коли її рослинна свинина з’явиться в ресторанах чи продуктових магазинах.

Її вартість свинини також наразі невідома. Для орієнтиру – у магазинах 340-грамова пака сирого Impossible Burger коштує $8,99.

Нагадаємо, цього року Beyond Meat запропонує рослинний аналог курятини.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!