Bunge Loders Croklaan почала виробляти складники для рослинного м’яса
Bunge Loders Croklaan (BLC) запустила виробництво інгредієнтів, які використовуються для приготування м’яса на рослинній основі.
У портфелі використовуються високостабільні соняшникова, ріпакова, кокосова та пальмова олії з додатковою обробкою. До нього входять олії для смаку й аромату, спеціальні жирові фракції і шортенінги для соковитості, пластівці для мармуровості. Лецитин допомагає поліпшити колір поверхні, покращуючи її привабливість.
За словами старшого директора з маркетингу BLC Марко Ставро, обираючи м’ясні альтернативи, споживач віддає перевагу продукту, який максимально схожий на натуральне м’ясо.
«Жир є основною рушійною силою сенсорного і кулінарного досвіду пісних продуктів, і він вимагає правильних інгредієнтів, масштабу і технічних знань для створення високоякісних продуктів для цієї категорії, що зростає», – додав він.
Як повідомлялося, Impossible Foods представила рослинну свинину.
Додати коментар