Тваринництво

Bunge Loders Croklaan почала виробляти складники для рослинного м’яса

Bunge Loders Croklaan (BLC) запустила виробництво інгредієнтів, які використовуються для приготування м’яса на рослинній основі.

У портфелі використовуються високостабільні соняшникова, ріпакова, кокосова та пальмова олії з додатковою обробкою. До нього входять олії для смаку й аромату, спеціальні жирові фракції і шортенінги для соковитості, пластівці для мармуровості. Лецитин допомагає поліпшити колір поверхні, покращуючи її привабливість.

За словами старшого директора з маркетингу BLC Марко Ставро, обираючи м’ясні альтернативи, споживач віддає перевагу продукту, який максимально схожий на натуральне м’ясо.

«Жир є основною рушійною силою сенсорного і кулінарного досвіду пісних продуктів, і він вимагає правильних інгредієнтів, масштабу і технічних знань для створення високоякісних продуктів для цієї категорії, що зростає», – додав він.

Як повідомлялося, Impossible Foods представила рослинну свинину.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!