Овочі-Ягоди-Сад

Якість цукрових буряків в Україні – досить низька

Якість цукрових буряків в Україні – досить низька

Якість та цукристість цукрових буряків в Україні залишає бажати кращого.

Про це повідомила заступник голови асоціації «Укрцукор» Руслана Бутило на конференції Sugar World-2019.

За її словами, в 2018 році цукрові буряки за технологічними показниками відносились до категорії середньої якості, а їхня середня цукристість склала 16,5%.

Торік тільки два цукрових заводи працювали з буряками з цукристістю понад 18%. З цукристістю буряків 17-18% працювали сім заводів, 16-17% – 20 заводів, 15-16% – 11.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!