Україна імпортує квасолю та шпинат
Наша країна вимушена імпортувати квасолю та шпинат через недостатню якість вітчизняної продукції.
Про це повідомляє Аgravery.
«Під шпинат потрібна певна сировина та лінії, чого в Україні зараз нема. Також ми імпортуємо стручкову квасолю. В нас є фермери, які її вирощують, але якісну не робить ніхто», — сказала представниця ТОВ ТД «Олександрівський» Тамара Семеренко.
За її словами, також імпортується броколі.
«Але разом з тим, ми не можемо експортувати цвітну капусту, адже не можемо запропонувати ту якість, яка потрібна, і не можемо дати ту ціну, яка дозволить нам потім імпортувати», —.зауважила Семеренко.
Крім того, воно зазначила, що в поточному сезоні найдорожчою позицією є броколі.
Додати коментар