Овочі - Ягоди - Сад
Головне:
Овочі - Ягоди - Сад

Торік переробили удвічі менше винограду

AgroTimes
Джерело:
AgroTimes
Поділитись:

Переробка винограду в Україні в 2019 році скоротилася в 2,2 рази порівняно з 2018 роком — до 124,23 тис тонн.

Про це свідчать дані Державної служби статистики.

Із загальної кількості винограду, переробленого на виноматеріали, 27,6% припадає на матеріал вирощений підприємствами, решта винограду закупили у господарств населення.

Торік найбільше було перероблено винограду в Одеській області — 83,45 тис тонн, у Миколаївській області — 20,97 тис тонн, у Херсонській області — 14,93 тис тонн.

Виробництво виноматеріалів в 2019 р скоротилося удвічі порівняно з 2018 року — до 9,88 млн декалітрів (дал). З них: 5,1 млн дал — столові виноматеріали, 1,9 млн дал — для шампанського та ігристих вин, 2,4 млн дал — коньячні виноматеріали.

Дані наведено без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, м. Севастополя та частини тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях.

Читайте також: У Криму рапортують про рекордний за 5 років урожай винограду

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело:
AgroTimes
Поділитись:

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: