Овочі-Ягоди-Сад

Ревінь купують не лише на пироги та варення, але й на йогурти та соуси

Господарство «Органік експерт» (ТМ «Осьо»), що в селі Райківщина на Київщині на 10 га вирощує ревінь, продукцію збуває кінцевим покупцям через сторінки у Фейсбук та Інстаграм, торговельні мережі, експортує та продає молокопереробному підприємству як добавку в йогурт, випускає власний гострий соус на основі аджики – «Ревенідзе».

Про це повідомляє журнал «Плантатор».  

У продажі з’явився йогурт із ревенем і вишнею від ТМ «Яготинське» з ревенем від «Органік експерт». Підприємство само вийшло на завод-виробник.

«Щодо співпраці, то ми ніколи не чекаємо запрошення, самі стукаємо в двері, – пояснила Юлія Ворощук, керуюча партнерка підприємства.

На своїх сторінках у Фейсбук та Інстаграм «Осьо», окрім свіжих овочів, пропонує консервацію. Наприклад, гострий соус на кшталт кавказької аджики, але з ревенем під оригінальною назвою «Ревенідзе».

«Додавання ревеню в аджику –  експеримент, що мав успіх. За рахунок своєї кислоти він вдало підкреслює смаки інших овочів і спецій», – пояснила Юлія Ворощук.

Також продають ревінь через замовлення в інтернеті – по 50–60 грн/кг. А також в супермаркетах «Метро», «Новус», «Ашан». Торік почали постачати заморожений ревінь на переробне підприємство в Нідерландах.

Читайте також: Соцмережі за рік дали «Осьо» 2 тис. замовників овочів та зелені