Показали овочі агрофірми у передгір’ї Карпат
Агрофірма «Дзвони», що обробляє землю на Львівщині у передгір’ї Карпат і не може збільшити врожай за рахунок збільшення площ, збільшують його за рахунок технологій.
Про це йдеться у дописі співробітниці торговельної мережі «Метро» Світлани Ткаченко у Фейсбук.
«Візит до партнерів ПП «Агрофірма «Дзвони» які вирощують зернові та овочеві культури на мальовничих землях Львівщини», – підписала вона фото полів з великими овочами.
Вона зазначила, що «Дзвони» співпрацюють з торговельною мережею у бренді «Фермове». Тому весь осінньо-зимовий період овочі вирощені з душею та під пильним контролем на всіх етапах, можна знаходити на полицях торговельних центрів.
Нагадаємо, Ярослав Бай, головний агроном ПП «Агрофірма «Дзвони» у своїй колонці на AgroTimes писав, що для збільшення виходу товарної продукції з гектара, вирощують гібриди, які дають більші головки, коренеплоди тощо. При цьому якість залишається на високому рівні.
Цього року господарство вирощує моркву – на 23,5 га , буряк столововий – на 10 га, капусту білоголову – на 45 га, каупсту цвітну – на 7 га, капуста броколі – на 7 га, кукурудза цукрова – на 6 га.