Овочі-Ягоди-Сад

Під час примусового повітряного охолодження ягід і фруктів важливим є розрахунок повітряного потоку

Під час примусового повітряного охолодження ягід і фруктів важливим є розрахунок повітряного потоку

Одним з найпоширеніших методів для швидкого охолодження ягід, фруктів і свіжозрізаних квітів є примусове повітряне охолодження.

Охолоджене повітря використовується цією системою як охолоджувальне середовище. Воно продувається через продукцію, упаковану в тару або встановлену на палети.

Важливим є точний розрахунок повітряного потоку на певну кількість продукції. Час охолодження коливається в діапазоні від години і більше та залежить від упаковки продукту.

Найбільш оптимально спочатку використовувати камеру для швидкого охолодження, а потім переміщувати продукцію в камеру для зберігання. Така система менш витратна в плані споживання електроенергії.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!