Овочі-Ягоди-Сад

Найбільша виробниця гарбузів у США поділилася секретами успіху

Засновниця мережі ферм з вирощування кавунів та гарбузів Frey Farms, «гарбузова королева» Сара Фрей випустила книжку «Сезон вирощування: як я побудувала нове життя – і врятувала американську ферму».

Про це повідомляє Fox Business.

Сару виросла на невеликій фермі площею 100 акрів у Південному Іллінойсі, де у 8 років вона разом з матір’ю купувала кавуни у місцевих фермерів і ходила по магазинах, роблячи доставки до місцевих бакалійних магазинів.

У 16 років вона придбала вантажівку і взяла на себе розподіл, і незабаром вона збільшила свій список клієнтів з 12 магазинів до понад 150.

У 18 років вона придбала сімейний бізнес. По мірі зростання її бізнесу брати Сари (Леонард, Харлі, Джон та Тед Фрей) повернулися додому, щоб працювати разом зі своєю молодшою ​​сестрою, де вони залишаються донині.

Сьогодні Frey Farms налічує 8 ферм-парнерів по США, спеціалізується на вирощуванні, упаковці та відвантаженні свіжих ринкових продуктів, таких як гарбузи, кавуни, дині, цукровій кукурудзі та осінніх декоративних рослинах.

Щоб зменшити відходи, Сара Фрей почала випускати кавуновий сік прямого віджиму та лінійку напоїв з манго, полуниці, кавуна.

Читайте також: ФГ «Органік-Д» вирощує овочі на експорт