На Вінничині відкрили завод з переробки часнику
Фермерське господарство «Агро-Майстер» у місті Липовець Вінницької області відкрило завод з комплексної переробки часнику на напівфабрикати та спеції.
Про це повідомив заступник директора фермерського господарства «Агро-Майстер», керівник виробничого проекту Василь Гудзовський на своїй сторінці у Фейсбук.
«Вперше в Україні і Східній Європі розпочинає роботу завод із комплексної переробки часнику на напівфабрикати і спеції для різних галузей харчової промисловості. Ми перетворюємо дуже примхливий, непростий у зберіганні і переробці овоч на чудовий, ароматний, гарно оформлений напівфабрикат для вітчизняних ковбасників, кулінарів, консервників і пекарів», – зазначив Василь Гудзовський.
Нині в асортименті підприємства часник чищений зубчиками, охолоджений і запакований у пакет під вакуумом, солоне часникове пюре з лимонною кислотою та без, у відерці по 1 кг.
Він також додав, що переробка часнику дає гарний шанс заробити фермерам.
Читайте також: Часник із гірського села став місцевим брендом