Овочі-Ягоди-Сад

Європейські традиції виробників органічних яблук: родинна справа, простежуваність, позитивні емоції

Європейські традиції виробників органічних яблук: родинна справа, простежуваність, позитивні емоції

В європейських фермерських традиціях вирощування органічного яблука можна виділити кілька акцентів.

Перш за все, це родинна праця і родинна власність, розповіла власниця розсадника родини Лановенко Валентина Лановенко.

Зазвичай фермер має близько 3 га саду та, об’єднавшись у кооператив, такі виробники досить добре просувають свою продукцію.

Важливий момент – простежуваність на упаковці. На пакуванні розміщується фото фермера, яке формує більшу довіру до виробника.

Ще один акцент – емоційна складова. «Фермера показано, що він із задоволенням і радістю збирає врожай, – зауважила Валентина Лановенко. – Таким чином позитивні емоції транслюються на покупця».

І нарешті, екологічний аспект. Він передбачає підтримання біорізноманіття, приваблення корисних комах у сад тощо. До прикладу, на упаковці виробник зазначає, що він не використовує хімічних препаратів, тим самим викликаючи довіру споживача до органічної продукції.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!