Овочі-Ягоди-Сад

Біопрепарати і крейда покращують зберігання столових буряків

Біопрепарати і крейда покращують зберігання столових буряків

Якщо столові буряки були зібрані в вологу погоду, то перед закладанням на зберігання їх просушують, не допускаючи в’янення.

Додатково коренеплоди можна обробляти крейдою (15-20 кг/тонна) для пригнічення розвитку гнилей.

Підвищує збереженість коренеплодів обробка їх сумішшю біопрепаратів Гаупсин і Триходермін.

За результатами досліджень Iнституту овочiвництва i баштанництва НААН, збереженість коренеплодів у такому разі підвищилася на 13,5%, а рентабельність виробництва – на 24%.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!