Овочі-Ягоди-Сад

50 виноробів та рестораторів переймали досвід «Дороги вина та смаку Української Бессарабії»

За ініціативою об’єднання «Дороги вина та смаку Української Бессарабії» 25 лютого понад 50 майбутніх лідерів об’єднання «Доріги вина та смаку України» зустрілися під час триденного тренінгу.

Про це повідомляється на сторінці «Дороги вина та смаку Української Бессарабії» у Фейсбук.

Відзначається, що навчання пройшли представники Херсонщини, Закарпаття, Прикарпаття, Криворіжжя, членів ініціативних груп по створенню Доріг Київщини,Чернігівщини, Слобожанщини, Буковини, Черкащини. 

Обговорювали розвиток туризму на сільських територіях, ділилися практиками розбудови «Дороги вина та смаку Української Бессарабії» та планували створення Національної системи еногастрономічних туристичних маршрутів.

«Ми на своєму досвіді відчули, що лише об’єднавшись, маленькі та середні виробники можуть зробити велику справу, – сказала Ірина Польшакова, голова правління «Дороги вина та смаку Української Бессарабії», співвласниця винного льоху «Вінарія». – Ми повірили у нашу «Дорогу вина та смаку», і результати перевершили всі очікування! Саме колаборація бізнесу та наукового підходу з маркетингу експертів проекту ЄС «Підтримка розвитку системи географічних зазначень в Україні»,  дозволила нам вийти на зовсім новий рівень.Тому ми щиро віримо у Національну «Дорогу» і вважаємо, що завдяки лише такому міжсекторальному співробітництву можно досягнути реальних вершин».

Читайте також: На Закарпатті та в Підкарпатському воєводстві розробили польсько-українські винні маршрути