Точка зору

У пріоритеті – потреба аграрія

Роланд Купман
комерційний директор Agrifac

У Нідерландах один гектар землі коштує 125 тисяч євро, тому тамтешні фермери прагнуть найоптимальніше та найефективніше використати кожен квадратний сантиметр ріллі. А ми допомагаємо їм у цьому, розробляючи відповідні  технології – ефективні, економічні, екологічні й ергономічні (як то кажуть, за принципом «4Е»). Нині продукція Agrifac – самохідні обприскувачі й бурякозбиральні комбайни – представлена вже у 40 країнах світу і попит на неї стабільно високий.

Уже два роки бренд посилює свої позиції на українському ринку – отримуючи зворотній зв’язок від користувачів техніки, представники компанії досліджують  особливості її експлуатації в грунтово-кліматичних умовах України, аналізують її технічні характеристики на предмет необхідності подальших удосконалень. У пріоритеті – потреба аграрія, передусім – висока  якість господарювання з інноваціями Agrifac.  І в цьому контексті величезне значення має взаємодія з іншими учасниками агробізнесової спільноти, як, наприклад, УКАБ. Цінуємо співпрацю з тими компаніями, що відомі своєю високою якістю сервісного обслуговування та розумінням потреб українських фермерів. Серед них, зокрема, «Цеппелін Україна». Цей дилер продає преміальну сільгосптехніку, а відтак – розуміє нашу цінову політику та знає, як розмовляти з фермерами щодо окупності інвестицій. Для нас це надзвичайно важливо, адже обприскувачі Agrifac забезпечують найбільшу продуктивність за найвищої якістості обприскування. Ще в 2015-2016 роках ми розробили технологію, що надає індивідуальне дозування препарату на площу 25 х 25 см, тобто, індивідуальна доза для кожної рослини. Це дає змогу заощаджувати 60-90% коштів на витрати ЗЗР та суттєво економити на логістиці води та заощаджувати ресурси. В Україні ми представляємо й наші два унікальні технологічні рішення для обприскуванняя. Зокрема, система HighTechAirPlus дозволяє змінювати розмір краплі просто з кабіни без заміни форсунки. Приблизний термін експлуатації такої форсунки – 5 років, яка використовується на всіх типах операцій по обприскуванню, окрім внесення КАСу. Наприклад, два найбільших агрохолдинга та декілька господарств уже використовують цю технологію та мають значно вищу продуктивність обприскування, завдяки можливості працювати за менш сприятливих погодних умов та оптимізують витрати ЗЗР, завдяки надзвичайно рівномірному та якісному обприскуванню. Також наші обприскувачі обладнані форсунками з електроклапанами для точкового обприскування та роботи з дронами. Це запатентована технологія Agrifac. Унікальність його в тому, що форсунки можуть вмикатися та вимикатися 100 разів/сек (тоді як в інших брендах цей показник суттєво менший).

Із преміальною технікою Agrifac аграрій гарантовано отримає високий результат. До того ж придбати її має змогу кожен охочий – для господарств із обмеженими фінансовими можливостями вигідні фінансові програми розробили наші партнери «Цеппелін Україна» й ОТП Лізинг. Ми завжди відкриті до того, щоб демонструвати наші машини та обов’язково будемо організовувати різні заходи й запрошуємо всіх переконатися в ефективності обприскувачів Agrifac.