Точка зору

Ми посилили безпеку свинокомплексу та підвищили зарплати

Сергій Касьянов
голова ради директорів KSG Agro

На період воєнних дій в Україні KSG Agro вжив додаткових заходів щодо мотивації та безпеки персоналу господарств, що входять до складу агрохолдингу. Свинокомплекс, за який відповідає компанія «Стронг інвест», належить до стратегічно важливих підприємств із продовольчої безпеки, і внесок його працівників у перемогу над ворогом полягає у злагодженій та ефективній роботі.

Тому за підтримки асоціації «Свинарі України» через Дніпропетровську облдержадміністрацію ми подали до Мінагрополітики списки співробітників цього підприємства, за якими буде закріплено броню від мобілізації.

Наш персонал працює в дуже важких умовах, роблячи максимум можливого для того, щоб ми виробляли продовольство, життєво необхідне для народу України та його армії.

KSG Agro продовжує відвантажувати свинину за заявками споживачів, у тому числі у торговельні мережі «Сільпо» та «Варус» – з 24 лютого близько 500 тонн.

Постачання здійснюються не лише на території Дніпропетровської області, де частка ринку свинини холдингу становить 50%, а й у Запоріжжі, де сьогодні складна гуманітарна ситуація, в тому числі із забезпеченням продуктами харчування. А наші водії, ризикуючи життям, здійснюють постачання до магазинів «Сільпо» у Запоріжжі й області.

Після початку бойових дій на території України всі співробітники холдингу отримали додаткову мотивацію у вигляді дворазового збільшення заробітної плати на період війни. Крім того, їм виплатили аванс у подвійному розмірі та забезпечили харчуванням. Якщо до війни співробітники оплачували 50% за обіди в їдальні свинокомплексу, то наразі вони безкоштовні.

Усіх співробітників ми забезпечуємо продуктовими пайками, до яких, зокрема, входить 3 кг свинини. Для тих, хто потребує службового житла, в місці локації свинокомплексу додатково орендуються квартири за рахунок холдингу.

Для забезпечення дозвілля дітей співробітників свинокомплексу в адміністративному корпусі відкрили власний дитячий садок, щоб мами були спокійні.

Також у місці розташування підприємства обладнано три бомбосховища. Встановлені і додаткові блокпости для охорони і свинокомплексу, і населеного пункту.

Для посилення безпеки свинокомплексу організовано охорону силами Тероборони. Зі свого боку компанія підтримує їх, організовує регулярне харчування.