Агромаркет

Ексклюзивний гібрид компанії «Агросем»

Ексклюзивний гібрид компанії «Агросем»

Переваги нового гібрида кукурудзи Mas 20.A для вашого господарства бренду MAS Seeds!

 
 

Виробники, які вирощують кукурудзу, замислюються щодо гібридного складу для вирощування на своїх площах. Сьогоднішня ситуація як ніколи потребує правильного підходу для пошуку й оптимальноговибору насіння, аби підвищити ефективність виробництва.

Два попередніх сезони у центральному та південному регіонах України були зовсім різними: 2017 рік більш посушливий — ранні гібриди кукурудзи давали вищі врожаї, ніж пізні, а у 2018 році постійне атмосферне зволоження в другій половині вегетації рослин — сприяло кращому наливу гібридів із вищим ФАО, хоча в багатьох регіонах рослинам із коротким періодом вегетації не завадило показати чудові результати. Яким буде новий 2019-й сільськогосподарський рік для ярих культур — не зможе точно відповісти ніхто. Тому ми радимо використовувати в посівах насіння різних груп стиглості. Це один із важливих інструментів, коли можливо себе застрахувати й бути впевненому незалежно від очікуваного сезону.

 

Вирощування гібридів із коротким ФАО та кременистим типом зерна сприяє кращому витримуванню весняних похолодань на початку вегетації рослин, що не є секретом для аграріїв. Також не менш важливо, особливо для Півдня України, раннє цвітіння, що сприятиме кращому запиленню та наливу в умовах спеки та посухи. Раннє збирання врожаю дає змогу заощадити на досушуванні зерна та реалізувати його за вищою ціною. А коли у вас у кишені якісний посівний матеріал — це запорука успіху інтенсивного господарства.

Інноваційна компанія MAS Seeds створила новий ранньостиглий гібрид кукурудзи Mas 20.A з ФАО 230, який зареєстровано в Україні 2018 року. Від материнської лінії він отримав високий потенціал урожайності, відмінну якість зерна та високу масу 1000 зерен. А від батьківської лінії гібрид має стійкість до низьких температур і вирівняність посівів. Селекція цього гібрида з кременистим типом зерна сприяла швидшому накопиченню сухих речовин із меншою вологістю та з поступовою віддачею її для більшого збереження врожаю. Гібрид отримав широкий напрям використання на зерно, силос і біогаз. За попередні роки в посівах на силос у європейських країнах показав високий потенціал урожайності.

Отже, Mas 20.A — гібрид, що відповідає таким вимогам ринку:

  • Високий потенціал урожайності, для встановлення рекордів у сприятливих умовах, що підтверджують дані кількох попередніх років вирощування на теренах нашої країни. Завдяки флексибільності качана MED адаптований також для регіонів з обмеженими умовами вирощування. В сприятливих умовах гібриддемонструє рекордну врожайність, як порівняти з конкурентами.
  • Качан типу MED з високою масою 1000 зерен, що сприяє стабільно високому рівню врожайності в різних ґрунтово-кліматичних умовах і типів ґрунтів.
  • Швидкий стартовий ріст та стійкість до низьких температур Mas 20.A в умовах прохолодної весни зумовлено генетикою з кременистим типом зерна, яка дозволяє використовувати посів у ранні строки. Дружні сходи формують вирівняні рослини та розмір качанів.
  • Генетику гібрида отримано за селекційною програмою STIMUL® для вищої стійкості проти фузаріозукачана Fusarium (graminaerum). Це сприяє утворенню здорового зерна, яке можливо використовувати на корм тваринам.
  • Також відмінна якість зерна — це висока частка склоподібної частини, що робить гібрид придатним для виробництва крупи.

ТОВ «Агросем» пропонує ексклюзивне насіння для фермерів, які хочуть мати зерно високої якості з максимальним урожаєм.

Ігор Варварчук

Менеджер з розвитку продукту компанії «Агросем»

газета “АгроМаркет”, квітень 2019 року

 

Усі авторські права на інформацію розміщену у газеті “АгроМаркет” та інтернет-сторінці газети за адресою https://agrotimes.ua/journals належать виключно видавничому дому «АГП Медіа» та авторам публікацій, згідно Закону України “Про авторське право та суміжні права”.
Використання інформації дозволяється тільки після отримання письмової згоди від видавничого дому «АГП Медіа». 

Інші статті в цьому журналі

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ