Агромаркет

Аграрна Еліта України — 2015

Аграрна Еліта України — 2015

15 травня в Києві в Національній філармонії України відбулася церемонія нагородження «Аграрна Еліта України». У рамках проекту провідний аграрний журнал The Ukrainian Farmer назвав 100 найкращих і найефективніших аграрних підприємств України за результатами роботи у 2014 році у 20 номінаціях: «Публічність та прозорість», «Найкращий іноземний інвестор», «Визнання колег», «Стабільний розвиток», «Інноваційність», «Модернізація виробництва», «Удосконалення технології» тощо.

 

Нагороди вручали дипломати, відомі діячі культури, науки, спорту, мистецтва, представники бізнесу, очільники міжнародних організацій: Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в України Роман Ващук, радник із питань сільського господарства посольства Королівства Нідерландів в Україні Еверт Ян Краєнбрінк, ведуча програми ТСН на каналі1+1 Марічка Падалко, президент Американської торгової палати Андрій Гундер, народна артистка СРСРАда Миколаївна Роговцева, керівник діяльності Міжнародної фінансової корпорації в Україні Олена Волошина, київський ресторатор і власник мережі ресторанів «Наша карта» Микола Тищенко, український рок-музикант і лідер рок-групи«Друга Ріка»Валерій Харчишин, заступник міністра аграрної політики та продовольства України з євроінтеграції Владислава Рутицька, заслужений майстер спорту з вільної боротьби й олімпійська чемпіонка та чемпіон світу та Європи Ірина Мерлені, партнер Адвокатського об’єднання Arzinger, керівник практики «агробізнес» Анна Зоря.

 

Цьогорічний, 5-й ювілейний, проект «Аграрна Еліта України» готували спільно редакції п’яти авторитетних аграрних видань: The Ukrainian Farmer, «АгроМаркет», «Наше Птахівництво», «Плантатор», «Садівництво по-українськи», а також залучена для цього експертна рада, до якої ввійшли представники галузевих асоціацій, постачальників МТР, провідних банків і компаній, що надають аграріям юридичні та консалтингові послуги.

 

«За п’ять років існування нашого проекту близько 40% компаній першого випуску зникли з ринку. Вони або розпалися, або були поглинуті іншими успішнішими конкурентами. Це свідчить про швидку динаміку змін у галузі та високу конкуренцію, що в підсумку веде до розвитку. Трансформації компаній — це відповідь на виклики, що постають перед українськими агровиробниками, умови ведення бізнесу змушують швидко ухвалювати рішення, ризикувати, шукати ефективніші технології», — розповідає головний редактор проекту Зоряна Гошовська.

 

Друкований примірник «Аграрна Еліта України — 2015» побачив світ як окремий спецвипуск журналу The Ukrainian Farmer. На його сторінках розміщено повне інформаційне досьє на кожну зі 100 компаній-номінантів із зазначенням структури підприємства, площ угідь і вирощуваних профільних культур, наявності потужностей зі зберігання зерна тощо. Агропідприємства проекту «Аграрна Еліта України — 2015» не лише звітували своїми досягненнями та здобутками в роботі, а й поділилися планами на майбутнє. Дані про кожне з аграрних підприємств були отримані шляхом інтерв’ювання менеджменту вищої ланки самих агрокомпаній із подальшим затвердженням правдивості наданої інформації.

 

Генеральним спонсором проекту «Аграрна Еліта України — 2015» виступив світовий лідер у виробництві сільськогосподарської техніки компанія New Holland Agriculture, яка вже протягом 5 років є надійним партнером заходу.

Довідка

 

«Аграрна Еліта України» — всеукраїнський відбір і визнання тих агропідприємств, які зробили крок уперед у розвитку власного бізнесу, досягли значних здобутків у своїй ринковій ніші, застосували в практичній діяльності нові технології, зробили суттєвий внесок у соціальну сферу, залучили значні ресурси для розбудови інфраструктури тощо. Проект виходить щороку та є спецвипуском всеукраїнського аграрного журналу The Ukrainian Farmer, що входить до видавничого дому ТОВ «АГП Медіа».

 

ТОВ «АГП Медіа» працює на ринку з 2007 року й випускає 6 видань сільськогосподарської тематики: The Ukrainian Farmer, «Наше Птахівництво», «Агромаркет», «Рейтинг аграрних підприємств України», «Плантатор», «Садівництво по-українськи», а також організовує та проводить тематичні конференції та семінари.

 

 

газета “АгроМаркет”, червень 2015 року

  

Усі авторські права на інформацію розміщену у газеті “АгроМаркет” та інтернет-сторінці газети за адресою https://agrotimes.ua/journals належать виключно видавничому дому «АГП Медіа» та авторам публікацій, згідно Закону України “Про авторське право та суміжні права”.
Використання інформації дозволяється тільки після отримання письмової згоди від видавничого дому «АГП Медіа».

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ