Елеватор

Вітчизняний виробник прошуто хоче експортувати м’ясні деліткатеси

Вітчизняний виробник прошуто хоче експортувати м’ясні деліткатеси

Українська компанія Caro Food, яка виробляє прошуто й інші м’ясні делікатеси, шукає шляхи для експорту своєї продукції.

Про це журналу The Ukrainian Farmer розповів Юрій Сербін, директор і співвласник Caro Food.

«Звісно, на Європу не дивимося, бо там багато таких виробників, – пояснив він. – Нам більше цікавий Схід, можливо, Скандинавія, Китай. На арабські країни ми націлені з нашим асортиментом яловичини».

За рік компанія виробляє 800-900 ніг, це близько 13 тонн.

За словами Юрія Сербіна, вони планують збільшувати виробництво, щоб у короткій перспективі продавати вдвічі більше. «Це той максимум, який ми тут можемо виготовляти, – уточнив він. – Ми вже бачимо, що має бути власна виробнича база, заточена під нашу специфіку».

Довідка

Компанія Caro Food виробляє прошуто, брезаолу (в’ялену яловичину), бастурму, бекон, панчету (в’ялену свинячу грудину), в’ялене філе качки, різні види салямі.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!