Елеватор

Вінницька харчосмакова фабрика стимулює вирощування хрону в промислових масштабах

Вінницька харчосмакова фабрика стимулює вирощування хрону в промислових масштабах

Вінницька харчосмакова фабрика закладе дві демонстраційні ділянки з впровадження промислових технологій вирощування хрону.  

Про це повідомляє на своїй Фейсбук-сторінці Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку», який виступає партнером згаданого проекту.

Ділянки закладуть на полях фермерського господарства «Згар – ГД» та приватного підприємства «Гандурський» на Вінничині.

У рамках проекту буде залучений міжнародний експерт, який надасть консультаційну допомогу та супровід для впровадження сучасних технологій промислового вирощування кореня хрону.

Вінницька харчосмакова фабрика активно закуповує сировину для переробки у домогосподарств з прилеглих областей. Проте постійно стикається з нестачею сировини. У періоди найбільшої кризи корінь хрону доводилося імпортувати з Білорусі й Угорщини.

Тож у березні за підтримки проекту USAID «Агросільрозвиток» фабрика організувала зустріч для своїх дійсних і потенційних постачальників, аби переконати їх розпочати промислове вирощування хрону.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!