«Сварог Вест Груп» розпочав упровадження НАССР
Корпорація «Сварог Вест Груп» розпочала впровадження принципів Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) на своїх підприємствах з дороблення і зберігання зерна.
Про це повідомила прес-служба корпорації.
Серед переваг впровадження НАССР – підвищення довіри споживачів до виробленої продукції, зростання інвестиційної привабливості, створення репутації виробника якісних і безпечних продуктів харчування, додаткові переваги при участі у міжнародних тендерах, зауважили в «Сварог Вест Груп».
Крім того, система НАССР дозволяє розробити програми-передумови, що створюють сприятливий ґрунт для управління персоналом, виробництвом, закупівлями і реалізацією продукції.
Додати коментар