Елеватор

Пирятинський сирзавод освоїв виробництво сиру з довготривалим терміном визрівання

Пирятинський сирзавод освоїв виробництво сиру з довготривалим терміном визрівання

Пирятинський сирзавод почав випуск нового сиру з довготривалим терміном визрівання Old Parmental 40% жиру. Сир випускається під торговою маркою «Пирятинъ».

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці групи компаній «Молочний альянс».

Цей сир виготовлено виключно з натурального коров’ячого молока. Термін його визрівання ‒ не менше трьох місяців.

Old Parmental має виражений сирний, пікантний, дещо гострий смак без сторонніх присмаків та запахів.

Довідка

Пирятинський сирзавод з 2005 року входить до складу групи компаній «Молочний альянс». У 2012 році проведено ресертифікацію підприємства за міжнародними стандартами ISO 9001:2008 — система менеджменту якості та ISO 22000:2005 — система менеджменту безпечності харчових продуктів.

Група компаній «Молочний альянс» об’єднує, окрім  Пирятинського, ще, Баштанський, Городенківський, Тростянецький, Новоархангельський сирзаводи, Золотоніський маслоробний комбінат, збутові підприємства «Еталонмолпродукт» і торговий дім «Еталон».

Підприємства холдингу виробляють молочну продукцію під ТМ «Пирятинъ», «Славія», «Яготинське» і «Яготинське для дітей», «Здорово!», «Злато край».

AgroTimes 

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!