Елеватор

На Тернопільському м’ясокомбінаті встановили нову лінію для обвалювання м’яса

На Тернопільському м’ясокомбінаті встановили нову лінію для обвалювання м’яса

Нова лінія для обвалювання свинини та яловичини запрацювала на Тернопільському м’ясокомбінаті, який належить компанії «Агропродсервіс».

Про це повідомила прес-служба компанії.

Це перша з трьох ліній для обвалювання, які повинні запрацювати на виробництві м’ясокомбінату до кінця реконструкції. Продуктивність цієї лінії дозволяє обвалювати 25 тонн м’яса за зміну.

При цьому планується довести продуктивність всього цеху обвалювання до 100 тонн сировини за зміну.

Обладнання від польської компанії Intermic дозволить більш якісно проводити обвалювання та жилування м’ясної сировини, полегшить роботу для працівників та збільшить продуктивність праці.

Крім того, однією з основних переваг такого обладнання для виробництва є можливість постійного контролю за якістю вихідної продукції.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!