Елеватор

«Фруктона-ВН» переробило у 2017 році 3,5 тис. тонн фруктів, ягід, овочів і грибів

Поділитись:
«Фруктона-ВН» переробило у 2017 році 3,5 тис. тонн фруктів, ягід, овочів і грибів

ТОВ «Фруктона-ВН» (Вінницька область), яке спеціалізується на вирощуванні ягід і фруктів, заготівлі дикорослих ягід і грибів, у 2017 році заготовило і переробило 3,5 тис. тонн продукції, з яких органічна складає понад 350 тонн.

Про це розповів співзасновник компанії Ярослав Прокопенко, повідомили у Вінницькій облдержадміністрації.

Більша частина продукції експортується до 12 країн Євросоюзу.

«Ми організували власну систему логістики з поля до підприємства, зокрема, забезпечуємо фермерів спеціальною тарою, яка максимально зберігає цілісність ягоди», – зазначив Ярослав Прокопенко.

Довідка

«Фруктона-ВН» створена в 2014 році як новітній потужний холодильний комплекс із заморожування (в тому числі шокового), переробки та зберігання ягід, фруктів, овочів і грибів. Заготівля ягід і грибів відбувається в екологічно чистих районах Вінниччини, Полісся та Карпат. Компанія має сертифікат Organic Standard.

AgroTimes

Поділитись:

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!
  • 100 найкращих аграрних підприємств України
  • Експертна рада проекту «Аграрна Еліта України - 2019»
  • 100 найкращих аграрних підприємств України, за номінаціями