Елеватор

Баштанський сирзавод почав випускати сир ручної роботи

Баштанський сирзавод почав випускати  сир ручної роботи

Баштанський сирзавод, який входить до групи компаній «Молочний альянс»,  розширив свою лінійку сирів новинкою — «Провволлоне» від ТМ «Пирятинъ».

Особливість виробництва цього сиру, рецепт якого походить з Італії, ‒ повністю ручна робота. Він виробляється з коров’ячого молока найвищої якості.

«Провволлоне» — м’який за текстурою сир у формі мішечка. Він має пікантний, в міру солоний, смак і приємний насичений аромат, а також чудово плавиться.

Баштанський сирзавод налагодив випуск двох видів сиру «Провволлоне»: класичного та копченого.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!