«Агроекологія» покращує якість мармурової яловичини
ПП «Агроекологія» (Полтавська область), єдине з укарїнських органічних господарств, яке виробляє мармурове м’ясо, працює над підвищенням якості цієї продукції, експериментуючи з відгодівлею великої рогатої худоби. Зокрема, господарство випробувало відгодівлю з різним вмістом зерна кукурудзи, спельти тощо.
Про це повідомили у компанії.
Також підприємство працює над тим, щоб змінити тип свиней на м’ясний, адже нежирна свинина зараз популярніша у споживачів. Так, торік «Агроеколоігя» придбала кнурів породи дюрок.
Збільшується і стадо кіз. У 2017 році компанія придбала для розведення двох козликів рідкісних порід – альпійської й англо-нубійської. Від них уже отримані козенята, які мають різноманітний екстер’єр.
Додати коментар