Елеватор

2016/2017 маркетинговий рік може стати рекордним для ДПЗКУ у заготівлі зернових

2016/2017 маркетинговий рік може стати рекордним для ДПЗКУ у заготівлі зернових

Філії держкорпорації вже заготовили 2 млн 395 тис. тонн збіжжя. Це  не тільки на 195 тис. тонн більше загального минулорічного обсягу заготівлі, а й наближається до рекордного показника у 2011/2012 маркетинговому році, коли за весь рік підприємствами корпорації було заготовлено 2 млн 633 тис тонн збіжжя. Про це повідомив директор департаменту елеваторної діяльності та реалізації готової продукції ПАТ «ДПЗКУ» Геннадій Гордієнко.

 

«На даний час ми прийняли на зберігання понад 88% від запланованого на поточний рік обсягу зерна. Завдяки ефективній та професійній роботі керівників філій вже до кінця поточного маркетингового року маємо можливість не тільки виконати річний план із заготівлі, а й встановити історичний рекорд», – вважає Геннадій Гордієнко.

 

Директор департаменту також зауважив, що лідерами по заготівлі зернових залишаються філії ПАТ «ДПЗКУ» Савинський елеватор – 168 тис. тонн, Білоколодязький елеватор – 136 тис. тонн та Старокостянтинівський елеватор – 117 тис. тонн.

 

«До лідируючих підприємств наразі приєднався і Легендарненський елеватор, який прийняв на зберігання майже 97 тис тонн збіжжя. Ще 4 філії перевалили показник у 80 тис. тонн», – додав Геннадій Гордієнко.

 

AgroTimes

Зберегти

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!