Овочі-Ягоди-Сад

На виноградниках — Орондіс® Ультра, а я маю впевненість у завтра

На виноградниках — Орондіс® Ультра, а я маю впевненість у завтра

Галузь виноградарства в Україні все ж розвивається. Виробники розуміють, що з низькою якістю ягід та виноматеріалу неможливо завоювати український ринок, не кажучи вже про європейський. Із року в рік внутрішній ринок відчуває нестачу як столових сортів винограду, так і якісних продуктів переробки з технічних сортів. Водночас покупець готовий платити гроші не тільки за якісні показники, а й за безпечну продукцію. А для отримання якісної та безпечної продукції потрібно використовувати препарати, які і мають високу ефективність, і безпечні для споживача.

Таким препаратом є Орондіс® Ультра. Господарства, що застосовують Орондіс® Ультра, вже проводять сертифікацію своєї продукції для експорту до країн ЄС. Підписані міжнародні контракти — це впевненість у збуті власної продукції та в надходженні коштів, які можна спрямувати на розвиток свого господарства. Тому можна сміливо сказати, що використання Орондіс® Ультра — це одна зі складових вирощування якісного врожаю без шкідливих залишків, з можливим експортним потенціалом.

Довіра споживача до якості та безпечності продукції конкретного господарства створює постійний попит на товар і в Україні. А це, своєю чергою, додає фермеру впевненості у збуті і, як результат, в отриманні прибутку. І все це можливо завдяки Орондіс® Ультра.

Орондіс® Ультра складається з двох діючих речовин, які слугують спеціально для контролю мілдью. Препарат має як лікувальною дію, так і превентивну. А ще йому притаманна така особливість, що після проникнення діючих речовин у ягоду, вони перерозподіляються у восковому нальоті, тим самим забезпечуючи рівномірний захист. Це важливо в період активного росту ягід, де контактні препарати утворюють незахищені «острівці», через які може відбутися зараження мілдью і всю роботу агронома буде зведено нанівець.

«Бути впевненим у надійності та ефективності препарату — це професіоналізм, виражений у грошовому еквіваленті», — зазначає Дмитро Тимошенко, менеджер з технічної підтримки засобів захисту спеціальних культур, компанія «Сингента».

Поділитись:

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ