Техніка

Шини від «Технооптторг-Трейд» завжди в асортименті

Шини від «Технооптторг-Трейд» завжди в асортименті

Навіть за складних економічних умов у країні компанія «Технооптторг-Трейд» розширює асортимент шин та їхнє сервісне обслуговування для аграрної техніки.

 

Навіть за складної політико-економічної ситуації в Україні аграрні господарства намагаються не зменшувати обсяги виробництва сільгосппродукції, застосовуючи сучасні технології та співпрацюючи з професійними постачальниками комплектувальних частин і послуг.

Вітчизняні підприємства агробізнесу все більше впроваджують найпрогресивніші технічні рішення, зокрема, якісні шини для тракторів, зернозбиральних комбайнів, обприскувачів, сівалок та ін. Надійним постачальником шинної продукції для аграріїв була та залишається компанія «Технооптторг-Трейд».

«Компанія «Технооптторг-Трейд» є лідером ринку шин в Україні, що має їх найширший модельний асортимент і найбільшу сервісну мережу, — розповів нам Дмитро Шабатура, заступник директора зі збуту компанії «Технооптторг-Трейд». — Минулий рік був успішним для «Технооптторг-Трейд», що активно нарощувала співпрацю з аграрними підприємствами, розвиваючи всі шинні бренди свого продуктового портфелю. Найбільша увага приділялася шинам Alliance Tire Group (ATG) і Petlas, які широко застосовують на різній сільгосптехніці. Ці шини максимально охоплюють розмірну лінійку можливих машин й агрегатів і дозволяють отримати комплексне рішення від одного постачальника, що часто заощаджує значні кошти для господарства. Незалежно від виробника техніки керівники та спеціалісти господарств знайдуть потрібний типорозмір шин у прайс-листах «Технооптторг-Трейд» і зможуть замовити їх. Важливим кроком в удосконаленні співпраці з клієнтами стала поїздка провідних спеціалістів агрохолдингів України на завод компанії в Ізраїль, що була організована в кінці минулого року «Технооптторг-Трейд» спільно з ATG. Аграрії побачили сучасну технологію виробництва шин, провідні конструктори заводу провели для них ґрунтовний технічний семінар, наголошуючи на оптимальному надійному застосуванні моделей своєї продукції. У нинішнього року головне завдання мережі нашої компанії — стабільне комплексне забезпечення виробництва продукції в сільському господарстві та надання максимальної ефективності в сервісній підтримці клієнтів. Наголошуємо, що компанія «Технооптторг-Трейд» розвиває всі раніше вкладені контракти, не скорочує обсяги постачання продуктів і послуг, не припиняє співпрацю із жодним із заводів-виробників шин. 

 

Загалом у 2014 році «Технооптторг-Трейд» пропонуватиме українському господарствам понад 100 типорозмірів шин ATG та Petlas.
Нині ATG вивів на ринок два нових типорозміри шин для популярних тракторів Fendt 9-ї серії — на передню вісь типорозмір 600/70 R34, на задню — 710/75 R42. Ці потужні трактори мають унікальні типорозміри шин, що раніше виготовлялися іншими компаніями-виробниками, і тепер конкурентна пропозиція ATG дає якісний і привабливий продукт для клієнта.

Серед інших популярних шин і типорозмір 800/65 R32, що активно просуватиметься компанією нинішнього року. Дані шини використовують господарства для власних зерно- та кормозбиральних комбайнів, зокрема для відомих машин John Deere, Case, Claas та Krone.

Для клієнтів — прибічників бюджетної імпортної техніки (зокрема, китайських тракторів), цікавими будуть шини Petlas, що нині мають широку типорозмірну лінійку моделей. Для наших господарств шини Petlas стануть надійними та продуктивними замінниками дешевих аналогів, що не виготовляються вітчизняною шинною промисловістю (наприклад, 9,5-24 або 11,2-24). Із другого боку, шини Petlas серії ТА-120 установлюють на дорогі імпортні обприскувачі, забезпечуючи тривалу роботу завантажених машин у жорстких умовах міжрядь посівів, технологічних коліях, і вони є достатньо вузькими.

Розвиток сервісної мережі «Технооптторг-Трейд» також залишається одним із пріоритетів діяльності компанії — крім подальшого вдосконалення роботи філіалів цього року розвиватиме діяльність технічний представник ATG в Україні, Росії та Білорусі, який тепер територіально розташовується безпосередньо в нашій країні. Так, заплановано його спільні із спеціалістами «Технооптторг-Трейд» відвідування компаній-клієнтів, зокрема фермерів й агрохолдингів. Інженерам і провідним спеціалістам надаватимуться додаткові технічні рекомендації щодо правильної експлуатації шин, оптимальному їхньому вибору незалежно від того, на яких сільгоспкультурах їх застосовують.

 

 

 

 

 

 

Інші статті в цьому журналі

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ