Агромаркет

По якість у Черкаси

По якість у Черкаси

ТОВ «Фабрика агрохімікатів», що є структурним підрозділом групи компаній UKRAVIT, відвідали представники сільськогосподарських підприємств республіки Молдова.

Візит молдовської делегації був організований за безпосередньої участі компанії OBEREG AGRO з міста Кишинева — офіційного дистрибутора продукції UKRAVIT на території Молдови. До складу делегації із 70 осіб увійшли власники, директори й агрономи підприємств.

 

ТОВ «Фабрика агрохімікатів» стала власністю компанії UKRAVIT 2009 року. Відтоді компанія інвестувала чималі кошти у виробництво ЗЗР і будівництво новітнього складу для одночасного зберігання понад 10 тис. тонн готової продукції. Були встановлені сучасні лінії для виробництва більшості препаративних форм пестицидів. Нині «Фабрика агрохімікатів» випускає понад 100 найменувань продукції найсучасніших препаративних форм. Препарати компанії забезпечують 100%-й захист сільськогосподарських культур від комплексу шкідливих видів комах, кліщів, гризунів, збудників хвороб рослин (грибів, бактерій, вірусів, мікоплазм), а також бур’янів.

Окрім того, «Фабрика агрохімікатів» на сьогодні є вітчизняним виробником № 1 комплексних висококонцентрованих рідких добрив з оптимально підібраними макро-, мезо-, мікро- та ультрамікроелементами в хелатній формі.

 

Із 2013 року «Фабрика агрохімікатів» повністю перейшла на випуск продукції у власній COEX-тарі, спеціально розробленій для пестицидів ємністю від 15 мл до 20 л із зображенням логотипів UKRAVIT й «АПТЕКА САДІВНИКА». Це дає змогу забезпечити додатковий захист власної продукції від підробок, яких останнім часом багато з’явилося на ринку України.

 
 

Тож гостям із Молдови було на що подивитися. Під час візиту на «Фабрику агрохімікатів» учасники делегації ознайо милися з особливостями технологічного процесу виробництва засобів захисту рослин різних препаративних форм, а також мікродобрив, побачили процес фасування готової продукції та виробництво тари, відвідали склади, де зберігається готова продукція, сировина й матеріали. Особливу увагу гостей привернула лабораторія фабрики, укомплектована сучасним обладнанням, яке дозволяє контролювати всі процеси виробництва. Суворий контроль якості починаючи від вхідної сировини й до готової продукції здійснюється у співпраці зі світовим експертом якості — компанією SGS. Її працівники перевіряють відповідність продукції світовим стандартам за понад 20 показниками та засвідчують результат перевірки відповідними сертифікатами. Як сказала завідувач лабораторії Наталія Розсихаєва, «саме наше скрупульозне ставлення до роботи дозволяє випускати продукцію найвищої якості».

 

Окрім того, керівництво UKRAVIT розкрило учасникам делегації й деякі секрети будівництва нового інноваційного проекту — адміністративно-лабораторного комплексу. Науково-дослідна лабораторія, яка не має аналогів в Україні, матиме площу 1500 м2. Введення в експлуатацію лабораторного комплексу дозволить поліпшити ефективність і якість виробничого процесу, що в свою чергу значно розширить можливість UKRAVIT у створенні та випробуванні нових інноваційних препаратів.

 

Нині компанія UKRAVIT активно освоює іноземний ринок. Цьому сприяє отримання 2012 року сертифіката ISO 9001, який є гарантом стабільної якості виробленої продукції, високого ступеня її надійності для партнерів та сільгоспвиробників. За останні два роки налагоджено експорт у Молдову та Грузію, де препаратам компанії уже належить провідне місце на ринку засобів захисту рослин.

 
 

«Ми прагнемо виготовляти високоякісні препарати та реалізовувати на практиці сучасні технології захисту посівів для отримання сільгоспвиробниками та господарями присадибних ділянок максимальних урожаїв за мінімальних витрат», — кажуть в компанії. І з цим завданням успішно справляються.

 

 

газета “АгроМаркет”, серпень 2016 року

Усі авторські права на інформацію розміщену у газеті “АгроМаркет” та інтернет-сторінці газети за адресою https://agrotimes.ua/journals належать виключно видавничому дому «АГП Медіа» та авторам публікацій, згідно Закону України “Про авторське право та суміжні права”.
Використання інформації дозволяється тільки після отримання письмової згоди від видавничого дому «АГП Медіа».
  

Інші статті в цьому журналі

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ