Техніка

Завдяки концепції серійного виробництва вдається створювати машини топкласу за ціною базових моделей

Моделі топкласу

Моделі топкласу

Завдяки концепції серійного виробництва вдається створювати машини топкласу за ціною базових моделей.  

Стрімке подорожчання ресурсів, стрибки курсу валют і невизначеність майбутнього змушують господаря переглянути стратегію своєї діяльності, зокрема, її ефективність за теперішніх умов. Так, можна дійти висновку, що успішне виробництво сільгосппродукції за сучасних реалій вимагає від аграрія оптимізації тих чи інших процесів. Забезпечити це можна шляхом покращення організації робіт або придбання високотехнологічного обладнання з максимальною кількістю опцій і за доступною ціною. 

Кожна модель — на потоці 

Сьогодні більшість виробників несамохідної сільгосптехніки використовує штучне складання відповідно до замовлень дилерів і покупців. І хоча чималу частину процесів уніфіковано, для кожної групи машин зазвичай пропонують низку опцій, що значною мірою ускладнює виробничі процеси. Це призводить до загального подорожчання кінцевої продукції. У результаті виробник опиняється перед непростим вибором: звузити модельний ряд і зменшити кількість опцій заради оптимізації виробничих процесів і зменшення собівартості машин чи прагнути до максимального різноманіття, покладаючи додаткові витрати на плечі покупців. 

У компанії JOSKIN подібну проблему розв’язали завдяки створенню концепції серійного виробництва Advantage для кожної моделі техніки. Концепція з 2019 року сьогодні збільшується в масштабі завдяки регулярним новим лінійкам і моделям. Її завдання — надати можливість усім користувачам купувати високопродуктивні машини з найкращим оснащенням за ціною стандартного продукту. 

Серійне виробництво: зварювання кузова причепа зварювальним роботом

Разом із концепцією Advantage компанія JOSKIN прагнула довести, що можна виготовити якісний і добре оснащений продукт, не збільшуючи його вартість. Таким чином, кожна машина, у виробництві якої застосовано концепцію Advantage, повністю укомплектована і пропонується за доступною ціною. Для цього компанія зробила ставку на потокове виробництво. 

Машини Advantage складають на спеціальних складальних лініях і випускають ідентичними серіями, що дозволяє компанії використовувати виробничі знаряддя ефективніше й підвищувати загальну рентабельність виробництва. За три роки близько 4000 одиниць причіпної техніки було виготовлено на заводах JOSKIN саме за концепцією Advantage. Ця цифра показує реальний інтерес клієнтів до серійної продукції й підтверджує, що саме потокове виробництво дає найбільші переваги. 

Ціна зменшується — асортимент зростає 

Щоразу, коли компанія JOSKIN запускає нову модель у виробництво, до неї застосовують концепцію Advantage. Протягом перших років застосування потокового виробництва було отримано безліч позитивних моментів — від задоволених покупців до оптимізації виробничих процесів і зменшення витрат. На сьогодні вже близько 10 моделей JOSKIN виготовляють у версії Advantage. Це універсальні причепи Drakkar, цистерни для рідкої органіки Volumetra, розкидач гною Tornado, причіп для будівельних матеріалів Trans-KTP, монолітний причіп  Trans-CAP і лугова борона Scariflex. Також сюди входять причепи-платформи для тюків сіна Wago і розкидач гною Ferti-SPACE2. Ціна на всю цю техніку, виготовлену за традиційного підходу до виробництва, була б значно вищою, проте розумний підхід та вдалі рішення дали змогу оптимізувати весь процес і зробити високоякісні машини доступнішими. 

Причеп-самоскид серії Advantage

Цифрова підтримка 

Продовжуючи свій цифровий розвиток із метою бути якомога ближче до своїх клієнтів і незважаючи на труднощі, що виникли протягом останніх місяців, компанія JOSKIN створила вебсайт, присвячений серіям Advantage. На ньому представлено широкий вибір техніки (понад 100 артикулів), що містить основні моделі JOSKIN, які зробили бренд відомим: цистерни для рідкої органіки, інжектори, причепи-самоскиди, розкидачі гною, причепи-платформи. Доступний скрізь і будь-коли, новий сайт має динамічний дизайн і забезпечує швидкий доступ до всього асортименту транспортних засобів і знарядь. Для спрощення навігації сайтом було додано фільтри, щоб спрямувати користувача до техніки, яка відповідає його потребам. Обравши тип машини та кілька основних параметрів, система в режимі реального часу показує на сторінці ті моделі, що відповідають запиту. Не потрібно витрачати час і переглядати весь модельний ряд або довго шукати потрібну специфікацію. Ми на власному досвіді пересвідчились — ресурс працює відмінно, і його головними перевагами є зручність, логічність та інформативність. 

Описання машин містить таку ключову інформацію, як переваги, стандартне та специфічне обладнання, ціна брутто та достатню кількість фотографій. Усе це дає змогу клієнту всебічно розглянути пропозиції й ухвалити рішення в комфортних умовах, сидячи в офісі або вдома перед комп’ютером. Потім можна звернутися до офіційного дилера JOSKIN, який може відповісти на будь-які запитання й забезпечити повний супровід придбання. 

Бажаєте ознайомитися з асортиментом Advantage й отримати інформацію про новинки? Завітайте на сайт https://my.joskin.com/sites/advantage?#Home-show   

Інші статті в цьому журналі

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ