Агромаркет

Менеджмент виробництва молока

Менеджмент виробництва молока

4–5 липня 2013 року відбулася конференція «Молочна ферма», організована спільними зусиллями журналу  The Ukrainian Farmer та компанії «АГП Медіа». У конференції взяли участь понад 100 небайдужих до галузі молочного скотарства спеціалістів: керівники господарств, зоотехніки, ветеринарні лікарі.

У перший день перед ними з доповідями виступили науковці, консультанти, представники компаній і сільгосппідприємств. На другий день учасники відвідали  молочнотоварну ферму ТДВ «Терезине», де спостерігали за роботою роботів-доярів, дізналися від місцевих фахівців про тонкощі цього нового в Україні способу  доїння.

Допомогли організувати цю змістовну й цікаву конференцію низка компаній, зокрема,: DeLaval — генеральний спонсор, KUHN — офіційний партнер із техніки, «Родоніт» — інноваційний партнер, HIPRA — ексклюзивний партнер із ветеринарії, Tekro — офіційний партнер із годівлі тварин, Biochem — спеціальний партнер. Серед виступів, що прозвучали на конференції, окремо хотілося б відзначити інформаційно насичені доповіді, а саме:

• Дмитра Григор’єва (Tekro) — «Як розпізнати фальсифіковану кормову сировину»;

• Євгена Лисенка (ТДВ «Терезине») — «Філософія доїння на роботах-доярах»;

• Віктора Сича (KUHN) — «Для чого корові змішаний корм»;

• Ірини Поминальної («Ветфактор») — «Інфекційний ринотрахеїт ВРХ: епізоотична ситуація в Україні, вакцинація для ефективного захисту»;

• Олександра Вернера (Biochem) — «Грамотна годівля корів — запорука успішного транзитного періоду»;

• Ольги Коноваленко («Родоніт») — «Препарати Технології «Три Е» під час утримання ВРХ».

Учасники конференції відзначили високу змістовність доповідей, актуальність представлених даних.

Зі свого боку, редакція журналу The Ukrainian Farmer висловлює вдячність

усім учасникам за активну позицію в обговоренні складних економічних і технологічних питань, бажає великих надоїв і задоволення від праці.

Менеджмент виробництва молока 2013

 

Більш детально про конференцію “Молочний менеджмент 2013” ви можете подивитись ТУТ.

 

 

журнал  “The Ukrainian Farmer”  серпень, 2013 року

     

 

Усі авторські права на інформацію розміщену в журналі  “The Ukrainian Farmer” та інтернет  сторінці журналу за адресою  https://agrotimes.ua/magazines  належать виключно видавничому дому АГП Медіа та авторам публікацій, згідно Закону України “Про авторське право та суміжні права”.

При використання інформації з подальшим будь-яким відтворенням, републікацією, поширенням, переробкою, перекладом, включенням її частин до інших творів  обов’язкове посилання на журнал  “The Ukrainian Farmer”   з гіперлінком  https://agrotimes.ua/magazines   Використання інформації  дозволяється тільки після отримання письмової згоди  від видавничого дому  “АГП Медіа”  .

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ