Агромаркет

Фотозвіт з церемонії нагродження Аграрна Еліта 2013

Фотозвіт з церемонії нагродження Аграрна Еліта 2013

16 травня по червоній доріжці Національної філармонії пройшлися переможці проекту «Аграрна Еліта України 2013».

Цього року для визначення кола учасників проекту та його переможців редакція журналу The Ukrainian Farmer провела масштабне анкетування експертної ради, до  якої ввійшли 23 представники галузевих асоціацій, постачальників МТР, компаній, що надають фінансові, юридичні, аудиторські, консалтингові й інші послуги виробникам аграрної продукції.
Кожна з 20-ти номінацій, що їх визначили організатори, відповідала напряму, в якому агропідприємство досягло найбільшого успіху. Аграрна Еліта 2013 А почесну місію вручати нагороди надали знаним в Україні людям: доктору медичних наук Ользі Богомолець, президенту УКАБ Алексу Ліссітсі, Народній артистці України Ніні Матвієнко, олімпійській чемпіонці Ірині Марлені та ін. Партнерами заходу виступили компанії Case IH, New Holland Agriculture, Michelin, SSAB, Scania, HAGS і Väderstad.
Вечір закінчився розіграшем двох тракторів Case IH та New Holland. Щасливими володарями новенької техніки, яких визначили за допомогою лотереї, стали агрофірма «Сади України» та ПП «Імпак».

Аграрна Еліта 2013

Аграрна Еліта 2013

газета “АгроМаркет” червень, 2013 року

     

 

Усі авторські права на інформацію розміщену в журналі “АгроМаркет” та інтернет сторінці журналу за адресою https://agrotimes.ua/magazines належать виключно видавничому дому АГП Медіа та авторам публікацій, згідно Закону України “Про авторське право та суміжні права”.

При використання інформації з подальшим будь-яким відтворенням, републікацією, поширенням, переробкою, перекладом, включенням її частин до інших творів обов’язкове посилання на журнал “АгроМаркет” з гіперлінком https://agrotimes.ua/magazines . Використання інформації дозволяється тільки після отримання письмової згоди від видавничого дому “АГП Медіа” .

 

Інші статті в цьому журналі

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ