Техніка

Технологія MZURI Pro-Till дає змогу господарювати на полі навіть в умовах дефіциту вологи

Актуальні інновації

Актуальні інновації

Технологія MZURI Pro-Till дає змогу ефективно господарювати на полі навіть в умовах дефіциту вологи й температурних аномалій.

На часі весняні польові роботи. Втім, далеко не на кожному полі можна досягнути прийнятних результатів за допомогою класичного обробітку. За дефіциту вологи й температурних аномалій у пригоді аграріям буде інноваційна технологія MZURI Pro-Till. Ця удосконалена версія класичного strip-till поєднує переваги оранки та no-till. Тобто агрегат одночасно готує грунт, вносить добрива і сіє. Обробляючи не більше як третину площі поля, господар має змогу суттєво скоротити собівартість вирощування. Із ґрунтообробно-посівним агрегатом MZURI не потрібен плуг, дисковий агрегат, передпосівний культиватор, звичайна сівалка, розкидач мінеральних добрив тощо. Відповідно, протягом сезону потрібно менше пального, техніки, людських та інших ресурсів. Втім, ідеться не тільки про можливості досягнути вищої ефективності й прибутковості. Мова про зовсім інший підхід до господарювання, що в умовах сьогодення стає дедалі популярнішим. Уже чимало фермерів, котрі раніше десятки років працювали за класичною технологією, мали нагоду оцінити на практиці переваги MZURI Pro-Till. А сьогодні ці інноваційні рішення актуальні як ніколи. 

Як уже розповідав «АгроМаркет», агрономічну ефективність, економіку, вплив на ґрунт та довкілля технології Pro-Till розроблятиме й випробовуватиме дослідницький центр Mzuri. Його урочисте відкриття відбулося в січні 2020 року в польському місті Смелін. «Ми добре знаємо, що технологія Mzuri найкраща, але прагнемо підтвердити свої аргументи ще й у науково-практичній площині», — наголошує головний автор і творець проєкту, власник Групи компаній Agro-Land Group, доктор Марек Ружняк. Бренд Mzuri — це можливість досягати успіху за будь-яких обставин. 

газета “АгроМаркет”, квітень 2020 року

Усі авторські права на інформацію розміщену у газеті “АгроМаркет” та інтернет-сторінці газети за адресою https://agrotimes.ua/ належать виключно видавничому дому «АГП Медіа» та авторам публікацій, згідно Закону України “Про авторське право та суміжні права”.
Використання інформації дозволяється тільки після отримання письмової згоди від видавничого дому «АГП Медіа».

Інші статті в цьому журналі

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ