Агромаркет

Аграрна Еліта України

Аграрна Еліта України

16 травня в Національній філармонії України відбулася завершальна стадія проекту «Аграрна Еліта України» — церемонія нагородження 100 найкращих аграрних підприємств нашої держави. Цей проект уже третій рік поспіль організовує журнал The Ukrainian Farmer у партнерстві з відомими в аграрній галузі компаніями. Цього разу такими партнерами стали Case IH, New Holland Agriculture, Michelin, SSAB, Scania, HAGS і Väderstad.
Для визначення переможців редколегія журналу The Ukrainian Farmer провела масштабне анкетування експертної ради проекту, до складу якої ввійшли представники галузевих асоціацій, постачальників МТР, компаній, що надають юридичні, консалтингові й інші послуги виробникам аграрної продукції.
Кожна з 20-ти номінацій, що їх визначили організатори, відповідала напряму, в якому агропідприємство досягло найбільшого успіху. А почесну місію вручати нагороди надали знаним в Україні людям: доктору медичних наук Ользі Богомолець, президенту УКАБ Алексу Ліссітсі, Народній артистці України Ніні Матвієнко, олімпійській чемпіонці Ірині Марлені та ін.
Бізнес-директор представництва CNH в Україні Антуан Ребіяр приготував сюрприз для учасників свята. На початку церемонії нагородження він оголосив про те, що буде розіграно два трактори від генеральних спонсорів — Case IH та New Holland Agriculture. Хто ж отримає ці подарунки, залишалося загадкою до кінця вечора. І лише після завершення нагородження ведучі Юрій Горбунов та Лідія Таран за допомогою великого лотерейного барабана визначили переможців лотереї. Щасливими власниками новеньких тракторів стали агрофірма «Сади України» та ПП «Імпак».

 

Переглянути список компаній, які ввійшли в сотню кращих по версії жуналу “The Ukrainian Farmer” в проекті “Аграрна Еліта України”, ви можете ТУТ .

Прочитати про розіграш тракторів ви можете ТУТ .

Подивитись фоторепортаж, який вийшов у газеті АгроМаркет ви можете ТУТ .

Подивитись відеорепортаж із церемонії нагородження можна ТУТ .

 

Аграрна Еліта України

 

Аграрна Еліта України

 

Аграрна Еліта України

 

Аграрна Еліта України

 

 

 

журнал “The Ukrainian Farmer” червень, 2013 року

 

 

 

Усі авторські права на інформацію розміщену в журналі “The Ukrainian Farmer” та інтернет сторінці журналу за адресою https://agrotimes.ua/magazines належать виключно видавничому дому АГП Медіа та авторам публікацій, згідно Закону України “Про авторське право та суміжні права”.

При використання інформації з подальшим будь-яким відтворенням, републікацією, поширенням, переробкою, перекладом, включенням її частин до інших творів обов’язкове посилання на журнал “The Ukrainian Farmer” з гіперлінком https://agrotimes.ua/magazines .   Використання інформації дозволяється тільки після отримання письмової згоди від видавничого дому “АГП Медіа” .

Інші статті в цьому журналі

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ