Виробництво цукру в ЄС упало на 3 млн тонн
Несприятливі погодні умови в 2018/19 маркетинговому році спричинили те, що виробництво цукру в країнах Європейського союзу впало на 3 млн тонн.
Про це зауважила керівник аналітичного відділу компанії Sucden Марина Сідак під час Міжнародного конгресу Sugar World-2019.
За її словами, основною причиною зниження врожаю цукру в ЄС торік стала низька врожайність цукрових буряків унаслідок посушливого літа.
«Однак низьке виробництво цукру повинно частково компенсуватись його імпортом і наявними запасами», – зауважила Марина Сідак.
Вона підкреслила, що в сезоні-2019/20 виробництво цукру в країнах ЄС очікується приблизно на рівні поточного сезону, незважаючи на очікування більш сприятливих погодних умов.
Додати коментар