Агрономія

Перспективним напрямом перероблення амаранту є виробництво фіточаю

Перспективним напрямом перероблення амаранту є виробництво фіточаю

Одним із перспективних шляхів перероблення амаранту є сушіння та подрібнення його листя та виробництво фіточаю.

Про це зауважив голова Асоціації виробників амаранту та амарантової продукції Олександр Дуда.

За його словами, амарантовий фіточай має тонізуючі властивості, підвищує імунітет та працездатність. Особливо його рекомендовано вживати водіям.

Наразі фіточай з амаранту в Україні вже виробляють у Київській, Миколаївській та Запорізькій областях.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!