Агрономія
Головне:
Агрономія

Кожний четвертий кілограм українського цукру виготовлений на Вінниччині

Кожний четвертий кілограм українського цукру виготовлений на Вінниччині

Заводи Вінницької області виробили 99,1 тис. тонн цукру, що становить понад чверть усього виготовленого цукру в Україні.

На Вінниччині працює сім цукрових заводів із 36, які сьогодні діють у країні, повідомляє Вінницька облдержадміністрація.

Наразі вони прийняли 835,5 тис. тонн цукрових буряків, 687,6 тис. тонн вже перероблено. Це не лише буряки, що зібранні на Вінниччині, а й сировина з Житомирської та Хмельницької областей.

Збір цукрових буряків у Вінницькій області планують закінчити орієнтовно через 10-12 днів. Для цього на полях задіяно 328 бурякозбиральних комбайнів, з яких 280 – це високопродуктивні комбайни іноземного виробництва.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!

Журнали