Агрономія

БТУ-ЦЕНТР допоможе поповнити нестачу мікродобрив на українських полях

У відповідь на численні запити аграріїв компанія БТУ-ЦЕНТР прийняла рішення збільшити обсяги напрацювань органо-мінеральних добрив власної марки Хелпрост®, щоб кожен аграрій мав доступ до ефективних  мікродобрив тут і зараз. Продукція виробляються на Вінниччині в Україні, що дає можливість вчасно відреагувати на будь-яку потребу аграрія, навіть коли мова йде про великі обсяги.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

«Мікроелементи Хелпрост® присутні на ринку більше 6 років і вже продемонстрували свою ефективність у найбільших холдингах і агропідприємств країни. БТУ-ЦЕНТР не підвищує цін і залишає їх на довоєнному рівні. Ми працюємо для України та всього світу, тому закликаємо кожного віддавати перевагу українським технологіям», – зазначив генеральний директор групи компаній БТУ-ЦЕНТР, кандидат сільськогосподарських наук Владислав Болоховський.

Принциповою відмінністю лінійки мікродобрив Хелпрост® є те, що у виробництві препаратів використовують не синтетичні, а природні амінокислоти, отримані в результаті життєдіяльності спеціально відібраних мікроорганізмів за авторською технологією мікробіологів БТУ-ЦЕНТР. До складу також входять біологічно-активні речовини: вітаміни групи B, амінокислоти, пептиди, полісахариди. Це сприяє збалансованому живленню рослин, підвищенню їх стійкості до несприятливих умов навколишнього середовища та хвороб.

Численні промислові дослідження довели, що застосування мікродобрив Хелпрост® – це профілактика та лікування дефіциту мікроелементів і гарантоване підвищення кількості та покращення якості урожаю.

Результати ефективності застосування мікродобрив Хелпрост®:

  • Зернові: +0,21 ̶  0,91 т/га
  • Кукурудза: +0,37  ̶  1,22 т/га
  • Соняшник: +0,20  ̶  1,10 т/га
  • Соя: +0,35  ̶  0,86 т/га
  • Ріпак: +0,19  ̶  0,47 т/га

Загалом лінійка продуктів включає в себе понад 16 позицій: монокомпонентні препарати, що містять високу кількість певного мікроелемента та застосовується для профілактики або лікування дефіциту мікроелемента; а також комплексні зі збалансованим складом, підібраним з врахуванням потреб та особливостей розвитку певної культури – комплекси для кукурудзи, соняшнику, сої, зернових, плодово-ягідних та ін. Для органічних господарств препарати напрацьовуються за спеціальної рецептурою, затвердженою з Органік стандарт.