Агромаркет

Стартував проєкт підтримки фудпідприємців

 «Лавка Традицій» і Mastercard запустили проєкт підтримки крафтових виробників, які постраждали від війни – «Фудбудуємо майбутнє».

Бренди вирішили подбати про тих, чиї потреби знають найкраще: компанія Mastercard вже багато років підтримує представників МСБ, а «Лавка Традицій» – допомагає розвиватися українським гастропідприємцям.

У програмі можуть взяти участь фудпідприємці: власники невеличких ферм чи сироварень, виробники соусів та будь-якої смачної їжі.

Для участі в проєкті потрібно залишити заявку на grants.foodprosvita.com.ua з 15 вересня до 15 жовтня.

За результатами конкурсу 5 фудпідприємців отримають фінансову допомогу у розмірі 50 тис. грн на розвиток своєї справи, а також доступ до виробничих потужностей (у разі роботи з продуктами нетваринного походження).

10 фудпідприємців отримають індивідуальні менторські сесії від професіоналів: голови та засновника Офісу Трансформації, радника Київського міського голови (2019-2020), підприємця, новатора й ментора Максима Бахматова; віцепрезидента з маркетингу Fozzy Group Павла Роганова; директорки з маркетингу та комунікацій Mastercard в Україні та Молдові Наталі Байдали; засновника T.B. Fruit, Galicia Тараса Барщовського; співзасновниці компанії «Нова Пошта», співвласниці ресторанів «100 років тому вперед» та «Інші бістро» Інни Поперешнюк.

Усі фудпідприємці, що залишать заявку для участі у проєкті, отримають безкоштовний доступ до курсу прикладних лекцій «Фудпросвіта» від «Лавки Традицій».

Як долучитися до проєкту:

1. Залиште заявку на grants.foodprosvita.com.ua до 15 жовтня.

2. Додайте відеорозповідь про те, чому саме ваш бізнес потребує підтримки.

3. Дочекайтеся рішення журі і результатів народного голосування.

Деталі проєкту – на grants.foodprosvita.com.ua.

Нагадаємо, виробники крафтового соку мріють про сидр і новий сад. Також ми писали, що крафтові сировари потерпають від сирної контрабанди.