Агромаркет
Головне:
Агромаркет

A’spik Group підтвердив статус виробника цукру топ-якості

AgroTimes
Джерело:
AgroTimes
Поділитись:

Старокостянтинівський цукровий завод успішно пройшов щорічний міжнародний аудит на відповідність власної продукції вимогам системи менеджменту безпечності харчових продуктів FSSC 22000 версії 4.1.

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці компанії.

В A’spik Group зазначають, що контроль за додержанням цукровиками норм сертифікації здійснюють уповноважені іноземні компанії. Для цього завод відвідують незалежні аудитори, які вивчають виробничий та технологічні процеси, ознайомлюються з результатами досліджень готової продукції.

Зокрема, цьогоріч Старокостянтинівський цукровий завод відвідали представники TÜV SÜD Management Service GmbH – німецького концерну зі 150-річною історією, що нині є світовим лідером у царині експертиз, випробувань та сертифікації.

 «Контролери отримали повний доступ до протоколів досліджень та результатів аналізів. За результатами перевірки незалежні аудитори вчергове підтвердили відповідність цукру, виробленого у Старокостянтинові, найвищим міжнародним і європейським стандартам», – зазначила керівник відділу сертифікації компанії Ольга Сторожук.

На думку експертів, наразі Food Safety System Certification є практично найвичерпнішою схемою управління безпечністю та якістю харчових продуктів у світі, адже об’єднує вимоги таких визнаних міжнародною спільнотою стандартів як ISO 22000:2018, ISO/TS 22002-1:2009 (PAS 220) та HACCP.

Нагадаємо, старокостянтинівські цукровики, завдяки налагодженню партнерських відносин протягом виробничого сезону-2019 переробили на 20% більше цукрових буряків, попри зменшення їх врожайності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело:
AgroTimes
Поділитись:

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: