Тваринництво

В Азії зростає кількість яєць від курей безкліткового утримання

Міжнародний холдинг Dairy Farm – провідна паназійська роздрібна компанія, наступного року планує запустити в Гонконзі і Сінгапурі новий асортимент яєць від курей безкліткового утримання під брендом Meadows.

Про це пише пише Poultry World.

Компанія також використовує такі яйця у всіх 10 своїх ресторанах ІКЕА в Гонконзі та на Тайвані. Новий асортимент вводиться, щоб допомогти покупцям зрозуміти переваги яєць від курей, що утримуються без кліток.

Яйця Meadows будуть на 20% дешевше, ніж у середньому національні бренди яєць від курей безкліткового утримання. У Dairy Farm вважають, що це не тільки стане стимулом для переходу з яєць, знесених у клітках, на яйця від курей безкліткового утримання, але й додасть постачальникам впевненості в тому, що такі яйця користуються більшим попитом і перейдуть на їх виробництво.

 «Створюючи попит із боку клієнтів по всій Азії на яйця від курей безкліткового утримання за розумними цінами, а також з урахуванням раніше взятого на себе зобов’язання мати до 2028 року власний бренд «безкліткових» яєць, ми знаходимося на шляху до поліпшення життя 600 тис. курей-несучок», – заявив генеральний директор Dairy Farm Ян МакЛеод.

Міжнародні гуманітарні організації зустріли цей крок із великим задоволенням.

Як повідомлялося, компанія CPF готова до впровадження в Таїланді нового стандарту безкліткового фермерства.