Валове виробництво цукру сягнуло 178 тис. тонн
Станом на 13 жовтня українські цукровики виготовили 178 тис. тонн цукру та переробили 1,34 млн тонн цукрових буряків.
Про це повідомили в асоціації «Укрцукор».
Так, на звітну дату сезон цукроваріння офіційно розпочали:
- 5 вересня — ТзОВ «Радехівський цукор» (Радехівське виробництво)
- 10 вересня — ТОВ «Цукорагропром» філія «Яреськівський цукровий завод»
- 12 вересня — ПрАТ «Червонський цукровик»
- 15 вересня — ТОВ «Старокостянтинівцукор»
- 16 вересня — ТзОВ «Радехівський цукор» (Хоростківське виробництво)
- 19 вересня — ТОВ «Цукорагропром» філія «Жданівський цукровий завод»
- 19 вересня — ПАТ «Городище-Пустоварівський цукровий завод»
- 20 вересня — ТОВ «Юзефо-Миколаївська АПК»
- 20 вересня — ПАТ «Саливонківський цукровий завод»
- 23 вересня — ПАТ «Линовицький цукровий комбінат «Красний»
- 23 вересня — ПрАТ «Шепетівський цукровий комбінат»
- 25 вересня — ПрАТ «Гнідавський цукровий завод»
- 26 вересня — ТзОВ «Радехівський цукор» (Чортківське виробництво)
- 26 вересня — ТДВ «Шамраївський цукровий завод»
- 27 вересня — ПрАТ «Теофіпольський цукровий завод»
- 3 жовтня — ТОВ «Панда» (Селищанський цукровий завод)
- 6 жовтня — ПП «Ланнівський цукровий завод»
- 10 жовтня — ТОВ «Новооржицький цукровий завод»
- 10 жовтня — ПАТ «Первухінський цукровий завод»
- 10 жовтня — ТОВ «Іллінецький цукровий завод»
- 10 жовтня — ТОВ «Олександрійський цукровий завод»
- 11 жовтня — ТОВ «Продовольча компанія «Зоря Поділля» (Гайсинський цукровий завод)
- 11 жовтня — ТОВ «Сігнет-Центр»
Нагадаємо, споживання цукру у світі в 2019/20 МР скоротилося на 2,5 млн тонн.