За вісім місяців Україна експортувала на 5% більше м’яса та субпродуктів птиці
Протягом січня-серпня 2020 року Україна експортувала 288,8 тис. тонн м’яса та їстівних субпродуктів птиці – на 5% більше, як порівняти з аналогічним періодом минулого року.
Про це свідчать дані Держаної митної служби.
У грошовому еквіваленті експорт за вісім місяців сягнув $371,9 млн. Це на 7,4% менше, ніж за аналогічний період 2019 року.
Головними покупцями вітчизняного м’яса та їстівних субпродуктів птиці протягом січня-серпня цього року були Саудівська Аравія (20,4%), Нідерланди (16,7%) та ОАЕ (11,3%).
Як повідомлялося, Сінгапур погодив українські халяльні центри для експорту м’яса птиці.