Агромаркет

«Укролія» відвантажила першу партію органічної соняшникової олії до Канади

ТОВ «Укролія» відвантажила першу партію органічної високоолеїнової рафінованої соняшникової олії до Канади. До цього моменту перемовини з одним із найбільших гравців канадського ринку у сфері виробництва та дистрибуції органічних олій тривали майже рік.

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці компанії.

Як зазначається, окрім якості, головним чинником у прийнятті рішення про співпрацю з «Укролією» став попередній успішний досвід роботи компанії з великими гравцями у США.

«Завдяки новому партнеру наші високоякісні здорові олії в подальшому будуть використовуватися канадськими виробниками, які працюють на ринках органічних продуктів. Важливо зазначити, що окрім органічного сертифікату за канадським стандартом COR, ми маємо сертифікати BIOSUISSE ORGANIC та USDA ORGANIC, які діють на ринках Європейського союзу та США», – йдеться в повідомленні.

У компанії також повідомили, що ринок органічних продуктів Канади зростає з кожним роком і має великий потенціал. Так, згідно з даними Статистичного управління Канади, щорічні роздрібні продажі органічних продуктів харчування і напоїв в Канаді зросли на 57% за останні п’ять років, а споживачі в цій країні щорічно витрачають понад $5 млрд на придбання органічних продуктів.

«Створення продуктів у сегменті високоолеїнових органічних олій та їх експорт є одним пріоритетних напрямків нашого бізнесу. Ми плануємо продовжувати розширювати свої експортні можливості і ринок Канади, з огляду на чіткі споживчі тенденції останніх років, заслуговує нашої особливої уваги», – зазначають у компанії.

Нагадаємо, в «Укролії» цього сезону 90% продажів органічної соняшникової олії становить високоолеїнова продукція.