Тваринництво

МХП у І кварталі наростив продажі ковбас і готової м’ясної продукції на 4%

У І кварталі 2020 року обсяг продажів ковбас і готової м’ясної продукції виробництва агрохолдингу МХП був відносно стабільним – 7,86 тис. тонн, що на 4% більше показника за аналогічний період 2019 р.

Про це повідомили у компанії.

Середня ціна на ковбаси та готову м’ясну продукцію у січні-березні 2020 року зросла на 5%, як порівняти з І кварталом минулого року, – до 68,9 грн/кг (без ПДВ).

Обсяг продажів напівфабрикатів залишився відносно стабільним – 4,04 тис. тонн, що на 1% менше проти І кварталу 2019 року.

Середня ціна напівфабрикаті у січні-березні 2020 року впала на 7% – до 40,29 грн/кг (без ПДВ) через збільшення продажів доступніших продуктів.

На європейському виробництві МХП – Perutnina Ptuj – у І кварталі цього року було вироблено 8,21 тис. тонн продуктів м’ясопереробки (включаючи ковбаси та напівфабрикати), а продажі склали 9,2 тис. тонн. Середня ціна становила 2,75 євро/кг проти 2,69 євро в І кварталі 2019 року.

Як повідомлялося, у І кварталі МХП експортував на 12% менше курятини.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!